Головна » 2015 » Жовтень » 20

  На щорічних обласних військово-патріотичних змаганнях, присвячених пам’яті Героя Радянського Союзу Онищука Олега Петровича, честь Славутського району захищала команда «Патріот» допризовників Улашанівського НВК (керівник Семенюк О. В.).

17 жовтня 2015 року до Хмельницької військової частини з’їхалися команди з усіх районів та міст нашої області. У завзятій боротьбі нашій команді вдалося обійти багатьох суперників і посісти почесне 4 місце. Команду було нагороджено подякою від Хмельницької обласної організації ветеранів Афг ... Читати далі »

Переглядів: 669 | Додав: Адмін | Дата: 20.10.2015

   З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, моральної підтримки бійців, які пребувають на лікуванні, та з нагоди Дня захисника України було організовано поїздку до Старокостянтинівського шпиталю.

 Біля корпусу госпіталю учнів Крупецького та Старокривинського НВК радо зустрів командир в/ч Олександр Миколайович та запросив до актової зали. Там чекали військовослужбовці, які зараз проходять реабілітацію та лікуються. Вразило те, що деякі бі ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: Адмін | Дата: 20.10.2015

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0