Головна » 2015 » Жовтень » 27

 У жовтні у місті Рівне відбулося справжнє свято для українських педагогів - V Всеукраїнський фестиваль педагогічних ідей “Мій особистісно зорієнтований урок”.У цьому заході взяли участь представник Міністерства освіти і науки України, науковці Інституту педагогіки Національної академії педагогічних наук України, викладачі вищих навчальних закладів, співробітники інститутів післядипломної педагогічної освіти, представники педагогічних видань, а також учителі з усіх куточків України.

  У рамках фестивалю відбулися круглі столи, в ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: Адмін | Дата: 27.10.2015

 Нещодавно відбувся конкурс «На кращу організацію та проведення заходів «Фестивалю освітянського спорту» серед навчальних закладів системи освіти Хмельницької області. Завданням конкурсу було виявлення кращих навчальних закладів в області щодо впровадження інноваційних форм та методів організації заходів фізкультурно-оздоровчого і спортивного спрямування для дітей, учнівської та студентської молоді.

  Всі навчальні заклади Славутського району та Берездівська РДЮСШ активно долучилися до виконання завдань конкурсу: були проведені спортивн ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Адмін | Дата: 27.10.2015

   20.10.2015року на базі Полянського НВК проведено заняття школи молодого вчителя на тему «Урок в системі особистісно-орієнтованого навчання». Методист районного методкабінету Жур Г. М. ознайомила молодих вчителів з особливостями проведення уроків хімії та біології в системі особистісно-орієнтованого навчання, різноманітними формами та методами роботи учнів на уроці,особливу увагу звернула на організацію самонавчання, взаємоперевірки учнів на уроці.

 Цікавий урок хімії на тему «Розв’язування розрахункових за ... Читати далі »

Переглядів: 607 | Додав: Адмін | Дата: 27.10.2015

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
На якому рівні Ви володієте Інформаційно - комунікаційними технологіями?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0