Головна » Архів матеріалів

  Загальноосвітні навчальні заклади відіграють провідну роль у правовій освіті та вихованні учнів. Базові правознавчі знання та норми поведінки учні засвоюють як під час уроків, так і на позакласних заходах. Педагогічні колективи району працюють над вихованням гуманіста, патріота, громадянина України в умовах особистісно орієнтованого навчально-виховного процесу. Формування правової культури учнів насамперед відбувається завдяки вивченню такого навчального предмету, як «Основи правознавства». Водночас долання правового нігілізму, виховання правової свідомості учнів є одним із пріоритетних напрямів позаурочної діяльності. Учні навчальних закладів району є щорічними учасниками ... Читати далі »

Переглядів: 926 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2015

 «Урок в системі особистісно орієнтованого навчання» - така тема зібрала в Улашанівському НВК молодих вчителів української мови та літератури. Педагоги Т.В.Лисенко з Цвітохи, С.Л.Мукосій з Варварівського НВК, Ю.М.Чмелюк з Довжківського НВК, Л.Л.Федчун з Старого Кривина на чолі з Г.І.Гарбарук, керівником школи молодого вчителя, раді були знайомству з навчальним закладом, з традиціями школи, можливістю побувати на уроках у авторитетної вчительки та молодого спеціаліста.

   Валентина Миколаївна Бельчинська, проводячи ... Читати далі »

Переглядів: 691 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2015

   Відповідно до плану районного методичного кабінету проведено семінар-нараду заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів, класних керівників з питань модернізації виховних систем загальноосвітніх навчальних закладів. У роботі семінару взяла участь головний спеціаліст служби у справах дітей Гримач С.В., яка звернула увагу педагогів на основні заходи щодо проведення профілактичної роботи по запобіганню дитячої бездоглядності, профілактиці злочинності та правопорушень серед неповнолітніх. У ході семінару розглянуті питання щодо здійснення контролю за станом виховної роботи, діяльності ради профілактики та виконання заходів Концепції національно-патр ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: Адмін | Дата: 01.12.2015

   За визначенням Закону України "Про попередження насильства в сім'ї",який Верховна Рада України ухвалила 2001 року, насильство в сім'ї — це"будь-які умисні дії фізичного, сексуального, психологічного чи економічного спрямування одного члена сім'ї по відношенню до іншого члена сім'ї, якщо ці дії порушують конституційні права і свободи члена сім'ї як людини та громадянина і наносять йому моральну шкоду, шкоду його фізичному чи психічному здоров'ю". Отже, жертвою домашнього насильства може стати будь-хто: жінка, яку постійно лає і б'є її чоловік, дівчинка-підліток, що страждає від сексуальних переслідувань свого вітчима, хлопчик, якого лупцює мати-алкоголічка, старенька бабуся, що її ненавидять власні діти.

... Читати далі »

Переглядів: 636 | Додав: Адмін | Дата: 30.11.2015

   Під такою назвою 26 листопада 2015 року відбувся семінар-практикум працівників Психологічної служби Славутського району. Розпочався семінар із обговорення алгоритму роботи практичних психологів, соціальних педагогів із дітьми сім’ї, яких перебувають у складних життєвих обставинах, а також супроводу даних сімей. Своїм досвідом роботи саме із даною категорією сімей і дітей поділилися практичний психолог (Хоміч Р.М.) та соціальний педагог (Рибіцька Ю.В.) Берездівського НВК. Після чого практичним психологом Хоровецького НВК, Бризіцькою Світланою Миколаївною, проведено тренінгове заняття, яке адресовано для проведення серед батьківської громадськості на тему: «Попере ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Адмін | Дата: 30.11.2015

  24 листопада на базі Хмельницького університету управління і права відбулась ІІІ науково-практична конференція «Перспективи розвитку сучасної науки: погляд юних науковців Хмельниччини». У конференції взяли участь науковці, викладачі ВУЗів та близько 300 учнів районних, міських філій Хмельницького територіального відділення МАН України.

   Під час конференції було висвітлено та обговорено ряд питань у різних секція.

... Читати далі »

Переглядів: 663 | Додав: Адмін | Дата: 25.11.2015

  20 листопада відзначено День спільних дій в інтересах дітей - день прийняття Конвенції ООН про права дитини. Цей захід декілька років поспіль об’єднує зусилля навчальних закладів, служб, покликаних захищати права та інтереси підростаючого покоління. Цьогоріч день спільних дій в інтересах дітей відбувся на базі Малоскнитського навчально-виховного комплексу. Учасниками районного заходу були команди учнів Малоскнитського, Великоскнитського, Довжківського та Ганнопільського НВК. Радо вітала гостей директор Малоскнитського НВК Л.О. Радзивілюк. Вітальним словом до всіх учасників заходу звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Д ... Читати далі »

Переглядів: 705 | Додав: Адмін | Дата: 24.11.2015

   Минуло два роки. Роки важких втрат, болю і випробувань. Роки від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Подій, які залишили в минулому мирне розмірене життя. Період з 21 листопада 2013 по лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди.

   20 листопада у Крупецькому НВК був проведений захід, аби вшанувати пам’ять Небесної сотні, найсвятішого образу новітньої України, пам'ять загиблих під час Єврореволюції, Революції Гідності, як її називають у народі. На заході були присут ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: Адмін | Дата: 24.11.2015

   21 листопада на базі Крупецького НВК відбулася олімпіада з української мови та літератури. У ній взяли участь 52 учні з 28 шкіл району.

   Учні 7класу роздумували над тим, що означає відповідати за себе і за інших, пояснювали фразеологізми, писали творчу роботу про народну пісню, про мужність.

  Восьмикласників зацікавив твір « Неможливо увесь час бути героєм, але завжди можна залишитися ... Читати далі »

Переглядів: 823 | Додав: Адмін | Дата: 23.11.2015

  20 листопада 2015 року на базі Цвітоського НВО відбувся семінар – практикум шкільних бібліотекарів на тему «Оновлення форм та змісту діяльності шкільних бібліотек в умовах розвитку інноваційного простору». Завдяки педагогічному колективу на чолі із мудрим керівником і наставником Тимчук Л.О., методисту РМК Рабченюку О.С. та бібліотекарю Литвин В.Л., семінар пройшов на високому рівні.

 Учасників семінару зустріли і привітали вихованці НВО, які в презентаційній формі ознайомили присутніх з школою, з традиціями навчально ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: Адмін | Дата: 23.11.2015

« 1 2 3 4 5 ... 32 33 »
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0