Головна » 2012 » Листопад » 15 » Cемінар вчителів української мови та літератури
16:40
Cемінар вчителів української мови та літератури

   1листопада 2012року в приміщенні інформаційно – методичного центру райво відбувся семінар вчителів української мови та літератури , який розглянув питання підсумків та підготовки до ЗНО. Як відомо, тестування є серйозним випробуванням персонально для кожного учасника, а його результати – важливим індикатором оцінки суспільства не лише персональної навчальної діяльності учня, а й успішності роботи навчальних закладів, у яких він здобував освіту. Саме тому питання ЗНО актуальне сьогодні, в нинішніх умовах реформування освіти.  

   Вчителі ділилися досвідом, як вивести підготовку до ЗНО на якісно вищий рівень. Словесники розглянули питання нормативних документів щодо ЗНО, опрацювали програми ЗНО з української мови та літератури, з’ясували особливості тесту з української мови та літератури. У ході наради вчителі ознайомилися з критеріями оцінювання завдання з розгорнутою відповіддю, алгоритм написання власного висловлення на задану тему, критерії оцінювання .

   Педагоги вирішили , що необхідно покращати роботу з підготовки до ЗНО,посилити відповідальність вчителів за результативність учнів на зовнішньому незалежному оцінюванні, сприяти поповненню кабінетів матеріалами тестових завдань , зразками тестових зошитів.

   Нагадуємо, що з 1 по 30 листопада проводиться реєстрація випускників на пробне тестування. З української мови воно відбудеться 23березня 2013року.

Переглядів: 646 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0