Головна » 2015 » Листопад » 24 » День спільних дій в інтересах дітей
11:25
День спільних дій в інтересах дітей

  20 листопада відзначено День спільних дій в інтересах дітей - день прийняття Конвенції ООН про права дитини. Цей захід декілька років поспіль об’єднує зусилля навчальних закладів, служб, покликаних захищати права та інтереси підростаючого покоління. Цьогоріч день спільних дій в інтересах дітей відбувся на базі Малоскнитського навчально-виховного комплексу. Учасниками районного заходу були команди учнів Малоскнитського, Великоскнитського, Довжківського та Ганнопільського НВК. Радо вітала гостей директор Малоскнитського НВК Л.О. Радзивілюк. Вітальним словом до всіх учасників заходу звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Д.В.Бойчак.

   Захід проведено за трьома етапами: І етап- знайомство команд, а саме представлення «Я дитина. Я теж маю право»; ІІ етап – команди презентували свої малюнки на тему: «Я і мої права» та ІІІ етап (завершальний)– музичний «Права дитини-вивчай сумлінно!» команди у музичній формі підвели підсумки про свої знання з права, зобов’язалися жити по закону, поважати і виконувати його. Гарний настрій гостям та учасникам заходу подарували Левонтюк Лейла та Лукащук Оксана, які співали чудові пісні про нашу рідну Україну.

    Наприкінці заходу начальник служби у справах дітей райдержадміністрації С.В.Мороз нагородив команди грамотами та вручив солодкі подарунки.

Рудик С.П., методист РМК

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВСІ ФОТО

Переглядів: 706 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0