Головна » 2013 » Листопад » 21 » Довжки зустріли гостей
11:22
Довжки зустріли гостей

  Постійно звертаючись до невичерпного Шевченківського джерела, ми беремо з нього невгасиму любов до свого народу, рідної землі, рідної мови.
Саме про це йшлося на засіданні школи молодого вчителя в Довжківському НВК. Використання матеріалів шевченкіани презентували вчителі молодим колегам з Улашанівки, Поляні, Цвітохи, Малого Скнита, Лисичого та ін.
  На уроці з української мови у 9класі, на якому учні узагальнювали знання про складносурядне речення, звучали відомі вислови про Тараса, учні працювали над реченнями,взятими з творчості Т.Шевченка,
Вчителька Ю.І.Гайдук, використавши мультимедійні засоби, заочну екскурсію, картку самооцінки, зуміла донести до учнів не лише систему знань, а й велику силу слова Т.Шевченка.
  Урок літератури у 7 класі підготувала вчитель української літератури І.М.Медовяк. Ведучи розмову про "Тополю”Т.Шевченка,
семикласники виразно читали баладу, інсценізували рядки твору, працювали над теорією літератури .Активними були Саміра Тимощук, Тетяна Коломієць, Оксана Рудюк .
  "Тараса думи будуть жити ”- така назва виховного заходу, підготовленого вчителем - словесником О.В.Поліщук. Присутні із задоволенням поринули в дитячі роки Т.Шевченка, їх зацікавили інсценізації,показані учнями школи.
Найактивнішими були семикласник Віктор Ніколайчук та одинадцятикла
сниця Тетяна Чмелюк, Валентина Сидь (9клас)та Вікторія Поліщук (3 клас), яка разом з Настею Щербак(6клас) захопили майстерним співом.
Захід про сина українського народу Тараса Шевченка озвучував маестро С.М.Кравчук

   Молоді словесники отримали поради , відповіді на запитання від методиста відділу освіти Т.М.Кусок та знаного на теренах області педагога Г.І.Гарбарук керівника школи молодого вчителя
Окрема подяка адміністрації школи за теплий прийом, за підготовку до семінару

Т.Кусок. Методист РМК

Переглядів: 849 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0