Головна » 2014 » Серпень » 29 » Конференція відбулася!
07:17
Конференція відбулася!

 28 серпня відбулася традиційна серпнева конференція педагогічних працівників району.

 У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Василь Васильович Остапчук, голова районної ради Леонід Анатолійович Радзивілюк, заступник голови райдержадміністрації Руслан Володимирович Броніч, керівники навчальних закладів району, представники батьківської громадськості, педагогічні працівники навчальних закладів району.

  Хвилиною мовчання присутн і вшанували пам’ять Небесної сотні та полеглих в боях за нашу державу героїв.

  З доповіддю виступила завідувач районним відділом освіти, молоді та спорту Славутської районної державної адміністрації Емма Миколаївна Перепелиця. Вона відмітила, що завдання зібрання полягає в тому, щоб визначити пріоритетні напрямки роботи по виконанню державної програми розвитку освіти, реалізації державної політики в системі дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти, проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік, визначити недоліки та шляхи їх вирішення.

  В обговоренні доповіді взяли участь А.С.Поліщук, завідувач районним методичним кабінетом, В.М.Аврамчук, заступник директора з виховної роботи Цвітоського НВО, Г.А. Маншилін, заступник директора Улашанівського НВК, С.В.Гримач- спеціаліст служби у справах дітей райдержадміністрації, вчитель інформатики Крупецького НВК В.Д.Мельник . педагог Жуківського НВК А.В.Ткачук розкрив інноваційні підходи у формуванні патріотичного світогляду та життєвої позиції учнівської молоді у сучасному суспільстві.Про готовність закладів освіти з протипожежної безпеки доповів головний інспектор пожежної служби Д.В.Столяр.

   Трьох молодих вчителів, які після закінчення вищих навчальних закладів приїхали на роботу до шкіл, представили освітянському загалу. Учителем початкових класі прибула у Клепачівський НВК А.Л.Булан, педагоги Жуківського НВК вітали нового колегу – С.В.Семенюк- вчителя трудового навчання. А Головлі отримали нового вчителя географії – М.В.Пекач. Молодих спеціалістів вітав заслужений вчитель УкраїниА.Д.Горанський. Були сльози, щирі слова подяки від усіх присутніх Анатолію Дем’яновичу, який віднині вирішив піти на заслужений відпочинок.

  Вітала вчительська громада і шановану на освітянській ниві людину - Б.Р.Заремського, якому виповнилося 80років.Саме він у 1978 році відкрив двері школярам Хвощівського НВК

  Учасники конференції зауважували, що подібні заходи, це - своєрідний заряд енергії перед новим навчальним роком. Адже вони дають можливість поспілкуватись з колегами, обмінятися думками, обговорити проблеми навчального процесу, ще раз відчути, що ти не самотній на цьому нелегкому педагогічному шляху, увійти в новий навчальний рік з наснагою.

  Серпнева конференція вчителів це завжди свято, що дає заряд на увесь навчальний рік, спонукає подумки повертатись у цей день і згадувати всі настанови й побажання, досвід колег і всі події, що відбулись.

  Музичним дарунком для освітян району були виступи кращих талантів районного будинку дитячої творчості та вихованців зразкового театру естрадної пісні» Водограй», гуртка народного танцю « Дивосвіт»

   У цей день пролунало багато добрих вітань і побажань з нагоди початку нового навчального року. Нехай вони збудуться і допоможуть розквітнути освіті нашого рідного району. Нехай мирне лиш небо всміхається нам. Тому з ініціативи Е.М.Перепелиці на закінчення відбулася молитва за мир на Україні.

   То ж мирних нам буднів, сонячних ранків і затишних вечорів!

Переглядів: 867 | Додав: Адмін | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0