Головна » 2015 » Квітень » 1 » «Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!»
07:33
«Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!»

  Ці слова стали гаслом проведення звітного концерту творчих колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів у рамках обласного огляду-конкурсу художньої самодіяльності організованого Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді.

  Перед початком огляду художньої самодіяльності відбулася виставка декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, на якій було представлено понад 100 робіт у 22 техніках. Виставка захопила різноманіттям дитячих витворів з технік: народна лялька, паперопластика, бісер, ізонитка, художня вишивка.

   На розгляд журі було представлено понад 20 номерів вокального, хореографічного, інструментального, літературно-мистецького, фольклорного жанрів. Концертну програму розпочав духовий оркестр Киликиївського НВК (кер. Добринчук В.В.), який дарував всім присутнім чудові мелодії. Родзинкою концерта став виступ Віталія Басараба, учня 4 класу Крупецького НВК (кер. Мельник А.П.), який продемонстрував гру на сопілці та Вадима Пилипчука, учня 9 класу Берездівського НВК (кер. Невірковець О.Є.) показав майстерну гру на саксафоні. Вразив своїм виступом Рудика Максим, учень Старокривинського НВК (кер. Процюк Л.С.), який виконав авторську пісню «Україно!» в стилі реп. З глибокою душевністю декламував вірші Т.Г. Шевченка «І мертвим, і живим, і ненародженим…» Данильчук Максим, учень Іванівського НВК та Ганни Романюк «Він вижив» Мила Анастасія, учениця Полянського НВК. Усіх присутніх зачарував читанням гуморески Остапа Вишні «Грицькова наука» Стаканчук Ілля, учень Великоправутинського НВК. Бездоганність та милозвучність твору «Червона калина білим цвітом цвила» показала вокальна група Хвощівського НВК (кер. Архипенко О.Д). Високий рівень виконавської майстерності показав ансамбль народно-сценічного танцю «Чарівний світанок» з хореографічною композицією «Черемшина» (кер. Бондар І.В.). На розгляд журі було представлено виставу за мотивами української народної казки «Котик та півник» «Щоб не трапилось біди, обережним будь завжди» (кер. Пухова О.М.) лялькового театру Цвітоського НВО. Концертна програма мала і чудові сольні номери, які були пронизані патріотизмом, знаком вшанування сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності та загинули в зоні АТО. Концертну програму завершили всі учасники огляду-конкурсу художньої самодіяльності з піснею «Україна- це я!» у виконанні Боровської Ольги та Демчук Ольги Цвітоського НВО (кер. Нікітчук С.А.).

  Огляд-конкурс художньої самодіяльності показав, що в нас є гідне майбутнє нашої України, яке побудують його наші юні патріоти Славутчини.

Рудик С.П., методист РМК

Переглядів: 692 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0