Головна » 2015 » Червень » 18 » Наші обдаровані діти потрапили до Верховної Ради!
09:55
Наші обдаровані діти потрапили до Верховної Ради!

 Вдалося це завдяки сприянню Народного депутата України Романа Мацоли, який організував поїздку переможців та призерів олімпіад на екскурсію до Українського Парламенту.

 Щоб стимулювати та відзначити обдарованих дітей нашого району ми звернулися із проханням до народного депутата Романа Мацоли на, що отримали відразу позитивну відповідь. 11 обдарованих дітей навчальних закладів нашого району отримали можливість взяти участь у даній екскурсії.

   «На день захисту дітей до мене звернулися представники районного відділу освіти з проханням нагородити обдарованих дітей, переможців та призерів різних олімпіад - розповідає Роман Мацола. – Я одразу погодився, адже нам важливо підтримувати тих, хто чогось прагне: вчиться, старається. За цими дітьми майбутнє, я б хотів щоб саме вони, коли виростуть, ставали депутатами та міністрами, можливо, навіть, очолювали б країну. Ця поїздка - це інвестиція в майбутнє, сподіваюсь вона надихне дітей на нові досягнення».

  Оскільки кількість людей, які можуть одночасно бути у Верховній Раді обмежена, то жеребкуванням визначили 11 дітей навчальних закладів району які мають призові місця на обласному та Всеукраїнському рівнях.

   Під час візиту до Києва учні поспілкувалися з Романом Миколайовичем про його роботу, побували в сесійній залі парламенту, в комітеті з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, де працює їх обранець, скуштували обід у депутатській їдальні, потім пішли до урядового кварталу, були біля Адміністрації Президента, на Майдані вшанували пам’ять Героїв Небесної сотні та відвідали організовану там фотовиставку…

  Відповідаючи на питання - що вам найбільше сподобалось, - діти в один голос заявляли: щирість та відкритість нашого депутата. Роман Мацола на прощання запропонував дітям придумати ідею конкурсу, переможці якого зможуть взяти участь у новій поїздці, наприклад до Межигір’я.

  Усією педагогічною та учнівською громадою хочемо щиро подякувати Роману Мацолі за розуміння, сприяння та турботу про підростаюче покоління – майбутнє нашої держави!

ФОТО З ПОЇЗДКИ

Переглядів: 684 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0