Головна » 2015 » Листопад » 24 » Революція гідності
11:01
Революція гідності

   Минуло два роки. Роки важких втрат, болю і випробувань. Роки від подій, які назавжди змінили країну і кожного українця. Подій, які залишили в минулому мирне розмірене життя. Період з 21 листопада 2013 по лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди.

   20 листопада у Крупецькому НВК був проведений захід, аби вшанувати пам’ять Небесної сотні, найсвятішого образу новітньої України, пам'ять загиблих під час Єврореволюції, Революції Гідності, як її називають у народі. На заході були присутні: перший заступник голови Славутської РДА Мельник О.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА Бойчак Д.В., сільський голова Михалюк В.А., волонтер ГО «Майдан» Шевчук Ю.В.

    Захід було розпочато із постановки «Майдан 2013» та декламації вірша «А сотню вже зустріли небеса...». Під час заходу було поетапно згадано події, з яких усе починалось... Звучали патріотичні пісні «Герої не вмирають», «А я живий», «Нашим героям». Поіменно згадали жителів Хмельниччини, загиблих під час Революції Гідності, та хвилиною мовчання вшанували пам’ять усіх загиблих.

     На завершення слово мав перший заступник голови Славутської РДА Мельник О.В., який закликав жити своїм розумом, бути чемним, гарно вчитись, бути гідними громадянами України.

     Дмитро Володимирович, начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА, звернувся зі словами : «Дорогі діти, шановні присутні, Небесна сотня - святий образ сучасної України. Вони завжди стоятимуть на варті спокою, миру, цілісності та гідності нашої держави. Наш народ ніколи не був таким сильним, як тепер, саме зараз ми бачимо справжній патріотизм у підростаючого покоління, доказом цього є сьогоднішній ваш захід. Немає сумніву в тому, що ми здолаємо всі труднощі. Відстоїмо територіальну цілісність нашої держави, забезпечимо мир та спокій. Миру нам! Нехай нас благословить Господь! Слава Україні!».

     Сільський голова Михалюк В.А., наголосив, що трагічні події в Україні тривожать та не залишають байдужими жодного громадянина країни, і саме сьогодні, в цей час, ми маємо, як ніколи, проявити свою любов до рідної Вітчизни.

    Приємною несподіванкою стала подяка за допомогу і сприяння у зміцненні боєздатності та боєготовності військової частини від командира батальйону П.П. Скиби, яку отримали з рук волонтера ГО «Майдан» Шевчук Ю.В.

   Директор НВК Тетяна Миколаївна Бережна подякувала за відзнаку та підкреслила, що Крупецький НВК і надалі буде підтримувати наших солдатів на Сході держави та братиме найактивнішу участь у всіх волонтерських акціях.

    Завершився захід виконанням пісні «Ми Україна»

Переглядів: 562 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0