Головна » 2015 » Лютий » 23 » Семінар у Ганнополі
15:55
Семінар у Ганнополі

 Територіальний семінар вчителів української мови та літератури зібрав у Ганнопільському НВК вчителів з Головель, Цвітохи, Довжок, Миньковець, Крупця, Хонякова, Берездова, Дякова

   У рамках семінару вчителі відвідали урок у 10 класі, який підготувала А.Д.Ільчук. Готуючи учнів до написання твору - роздуму про українську мову, педагог використала цікаву презентацію та матеріалу Інтернету, повідомлення учнів та легенди про нашу берегиню.

    Горіла пам’яті свіча у затишному класі, де проходив урок - реквієм пам’яті Небесної сотні. . З якою гідністю, патріотизмом, з якою силою переконань , милосердям звучали пристрасні слова учнів, задушевні мелодії. Старшокласники показали свою незриму єдність з кожним загиблим, з героєм, що полинув на небеса.

  Ведучі Юля Питель та Олександр Шинкарук з щемом у душі, з скорботою повідали присутнім про страшні дні на Майдані, коли революція гідності сказала свою слово про волю, про власний вибір життя. Страшні бої розгорталися на Інститутській. Грушевського, Європейській площі, майдані, у Маріїнському парку. На очах в усього світу розстрілювали народ. Весь виступ супроводжувався презентацією- слайдами - світлинами з боїв, з днів вшанування пам’яті. Лунала пісня » Пливе кача» . Була хвилина мовчання. На серці - гордість за наше майбутнє, за теперішніх учнів, які гідно,стримало та урочисто вели розповідь про героїв України.

    Тож щира подяка вчителю української мови та літератури М.В.Федорчук, заступнику директора з виховної роботи Л.А.Ящик, психологу О.А.Корнійчук, педагогу - організатору Л.М.Савич за чудову підготовку, за виховання у дітей відповідальності та патріотизму. Щира вдячність дирекції школи, усім вчителям за виховання високого патріотизму , за плекання майбутньої еліти нашої країни.

Методист РМК Кусок Т.М.

Переглядів: 652 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0