Головна » 2013 » Грудень » 19 » Слово до Шевченка
11:26
Слово до Шевченка
   Четвертий Міжнародний мовно – літературний конкурс відбувся на базі Крупець кого НВК. Учні середніх класів навчальних закладів Славутського району писали твір- роздум» Про що розповів би мені Тарас Григорович при нашій зустрічі ?» , лист одному з героїв Шевченківських творів, пояснювали вирази із поезій Кобзаря, художні засоби із віршів Тараса, їх роль у творі.
    Одинадцятикласники висловлювали свої думки з приводу місця Шевченка в класичному каноні української літератури. А учні 10 класу давали письмову відповідь на запитання » Що бачить і чого чекає молода людина в Україні ХХІ століття.»
       Девятикласники роздумували над темою» І ми не ми, і я не я», в якому давали відповідь на запитання, що заважає українцям об’єднатися, що могло б сприяти духовній інтеграції українців. 
     Серед переможців конкурсу Ліщук Оксана із Крупецького НВК, Владислав Мазур (Іванівський НВК), Олеся Пігольчук (Горицький НВК), Ніна Купріянець із Берездова, Іван Гричанюк ( Малий Скнит), Василь Ковальчук із Лисичого. Гарні результати у дітей Клепачів, Хон якова , Цвітохи, Губелець. Миньковець, Головель.

Методист РМК   Т.Кусок
Переглядів: 878 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0