Головна » 2015 » Березень » 24 » Стартував Всеукраїнський Тиждень дитячого читання на Славутчині
10:01
Стартував Всеукраїнський Тиждень дитячого читання на Славутчині

   19 березня на базі Крупецького навчально-виховного комплексу відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячого читання. Початок цій чудовій традиції було покладено майже 70 років тому. Цьогоріч він проходить під девізом: «Читай! Формат не має значення!»

   На відкритті були присутні гості з Хмельницького: Захарченко Антоніна Миколаївна, заступник директора обласної бібліотеки для дітей ім. Т. Г. Шевченка, Горбатюк Василь Іванович, голова обласної організації Національної спілки письменників України, Шмурікова Ніна Миколаївна, член Національної спілки письменників України та Олена Іськова, молода поетеса Хмельниччини, а також начальник відділу культури Славутської районної державної адміністрації Бражук Валентина Миколаївна, директор Славутської РЦБС Власюк Віктор Миколайович, заступник директора РЦБС Пенчук Тетяна Михайлівна, методист районної бібліотеки Сидорчук Діна Анатоліївна, методист РМК відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації Тітор Олена Миколаївна.

   Присутні здійснили книжкову мандрівку сторінками віршованих творів, доповненнями до відкриття тижня читання стали пісні у виконані вихованців Крупецького НВК, гра на сопілці та саксофоні, а ще у гості завітав Незнайко та Королева Книги, вони провели невеличку вікторину для присутніх у залі.

  Поети Шмурікова Н.М., Горбатюк В.І., Іськова О. познайомили шанувальників з своїми творами і подарували в шкільну бібліотеку свої книжки.

   Візитною карткою заходу стали книжкові виставки присвячені книзі: «Як на книжчині іменини», «Країна Читалія» та фотовиставка «Читання – ось найкраще навчання»

  Підсумки відкриття тижня дитячого читання підвела начальник відділу культури Славутської районної державної адміністрації, Бражук В.М., яка відмітила, що Книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до народів та інтерес до культури.

Методист РМК Тітор О.М.

Переглядів: 617 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0