Головна » 2014 » Січень » 22 » Всеукраїнська естафета пам'яті "Слава визволителям України"
10:38
Всеукраїнська естафета пам'яті "Слава визволителям України"
  Згідно з Указом Президента України В.Ф.Януковича 2015 рік оголошений Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни. 9 травня 2015 виповнюється 70 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні. В рамках виконання цього Указу 18 січня 2014 року у районі стартувала Всеукраїнська естафета пам'яті "Слава визволителям України".
 Учні Берездівського, Крупецького, Улашанівського, Губелецького НВК та Цвітоського НВО стали учасниками урочистої ходи від центральної площі м.Славута до Пантеону Слави та міського палацу культури, де відбулося урочисте зібрання.
   Гарною промовою виступила голова районної Ради старшокласників, учениця 10 класу Берездівського НВК Охота Ганна, яка щиро подякувала від молодого покоління Славутчини ветеранам Великої Вітчизняної війни та побажала миру, радості та довгих років життя.  
   Школярі Крупецького НВК в складі Панчук Тетяни, Бойчака Віталія та Горанської Анастасії в офіційній частині урочистою ходою піднесли голові райдержадміністрації Несену О.А. каску, наповнену землею з полів бою Славутського району для заповнення капсули, яка буде передана у лютому місяці Білогірському районі.
У концертній програмі авторський вірш "Лист з фронту" декламувала Олена Бабаянц, вчитель світової літератури Мирутинського НВК.

Рудик Світлана Петрівна,
методист райметодкабінету
Переглядів: 611 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0