Головна » 2014 » Січень » 23 » "Життю – Так! Смерті від ДТП на автошляхах України – Ні!"
12:54
"Життю – Так! Смерті від ДТП на автошляхах України – Ні!"
   Відповідно до листа Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти від 13 січня 2014 року № 23 "Про Всеукраїнську акцію "Життю – Так! Смерті від ДТП на автошляхах України – Ні!" 20 січня 2014 року учні 9-11 класів та вчителі Крупецького НВК разом з інспекторами ВДАІ старшими лейтенантами Дем’янчуком О.В. та Белінським О.М. взяли участь у третій 1 - хвилинній Всеукраїнській акції "Життю - Так! Смерті від ДТП на автошляхах України - НІ!"
   Акції проходять біля навчальних закладів, обабіч автодороги ( на небезпечній відстані від дороги), тримаючи у руках ПЛАКАТИ – ЗАКЛИКИ до водіїв.
   Саме у Крупецькому НВК акція проходила неподалік навчального закладу вздовж автодороги. Її мета - привернути увагу учасників дорожнього руху, насамперед водіїв, до важливості дотримання правил дорожнього руху і у такий спосіб зменшити кількість смертей та каліцтв на автошляхах України.
    Крім того, акція покликана попередити та знизити кількість дорожньо-транспортних пригод за участю дітей. Тому учні підготували плакати - звернення до водіїв . Це був перший крок вчителів та учнів із "65 кроків для Досягнення ОСНОВНОЇ мети" .

Рудик Світлана Петрівна,
методист райметодкабінету
Переглядів: 690 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0