Головна » 2013 » Квітень » 18

З метою підвищення ефективності і якості організації й проведення в закладах освіти еколого- натуралістичної, дослідницько- експериментальної, природознавчої і природоохоронної роботи школярів, виявлення і підтримки обдарованої  учнівської молоді та залучення її до участі в юннатівських заходах Національний еколого- натуралістичний центр учнівської молоді щорічно проводить конкурс "Юний дослідник" для учнів 9-15 років.

І етап конкурсу за номінаціями "Рослини навколо нас", "Я і природа", "Тваринний світ", "Охорона здоров'я", "Народознавство та краєзнавство" в районі відбувся на базі Губелецького НВК.

Завдяки допомозі керівників навчального закладу Кирильчука Р.М., ... Читати далі »

Переглядів: 823 | Додав: Адмін | Дата: 18.04.2013


   11 квітня 2013 року в м.Славута у районному будинку культури проведено обласний огляд- конкурс художньої самодіяльності  загальноосвітніх навчальних закладів та
 позашкільних навчальних закладів.

  Огляд- конкурс художньої самодіяльності оцінювало компетентне журі науково- методичного відділу художньо- естетичного виховання школярів Хмельницького обласного центру науково- технічної творчості учнівської молоді, яке очолювала Вавринчук Олеся Анатоліївна – завідувачка  відділу.

   Програма звітного концерту проходила у формі тематичного концерту присвяч ... Читати далі »

Переглядів: 1230 | Додав: Адмін | Дата: 18.04.2013


    13 квітня 2013 року на базі спорткомплексу  «Прогрес» м. Славута проходила районна спартакіада серед школярів та вихованців Берездівської РДЮСШ та ДЮСШ «Колос» з футзалу серед  дівчаток. Взяли участь 14 команд, які були поділені на дві підгрупи. В результаті змагань перемогу вибороли учні Берездівського НВК (відділення Берездівської Р ... Читати далі »
Переглядів: 650 | Додав: Адмін | Дата: 18.04.2013

    11 – 12 квітня 2013 року в м. Кам’янець - Подільський у ДЮСШ № 2 проходила обласна спартакіада ДЮСШ системи освіти з дзюдо серед хлопчиків та дівчаток 1997- 1999 років народження. Славутський район представляла команда Берездівської РДЮСШ у складі вихованців відділення  при Старокривинському НВК. Учасники змагань вибороли 9 перших місць , два других та одне третє і в загальному заліку здобули перше місце в області.
Переглядів: 651 | Додав: Sanya | Дата: 18.04.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0