Головна » 2013 » Жовтень » 04
  Щиро вітаємо Вас з професійним святом!

  Висловлюємо Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю. 
Переглядів: 624 | Додав: Адмін | Дата: 04.10.2013

   26 вересня 2013 року в Улашанівському навчально – виховному комплексі Славутського району відбулося свято, приурочене відкриттю у Національному музеї імені Т.Шевченка Міжнародного мовно – літературного конкурсу імені Тараса Шевченка.
   « Він був, як зірка осяйна у синіх небесах глибоких»- така назва літературно – музичної композиції , проведеної вчителем української мови та літератури В.М.Бельчинською.
Переглядів: 810 | Додав: Адмін | Дата: 04.10.2013

  З метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до практичної природоохоронної роботи, підвищення ефективності навчально-дослідницької роботи вихованців на навчально-дослідних земельних ділянках, задоволення потреб у самореалізації в навчальних закладах району проведено Всеукраїнську акцію "День натураліста”.
   До програми проведення акції вчителі біології та екології включили різноманітні заходи. Належну увагу було приділено просвітницьким природоохоронним заходам,Ґ трудовим акці ... Читати далі »
Переглядів: 728 | Додав: Адмін | Дата: 04.10.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0