Головна » 2013 » Жовтень » 21
  14 і 15 жовтня відбувся районний етап конкуру авторської пісні та співаної поезії на базі Старокривинського НВК та Берездівського НВК у двох вікових категоріях.
  На даний захід було представлено 21 творчий номер. Члени журі відмітили високий рівень поезії серед учасників конкурсу, виконавська майстерність та високий рівень оранжеровки показали вихованці Славутського районного будинку дитячої та юнацької творчості, учні Крупецького, Берездівського, Варварівського, Великоправутинського та Старокривинського НВК.
... Читати далі »
Переглядів: 669 | Додав: Адмін | Дата: 21.10.2013


  15 жовтня 2013 року трибуни стадіону ДЮСШ №1, що в м. Хмельницькому, були наповнені радісними вигуками фанатів футболу. Адже тут проходили фінальні обласні змагання з футболу серед дівчат. Право виступу на фінальних змаганнях Спартакіади школярів Хмельницької області отримали переможці зональних обласних змагань, які відбулися 07жовтня 2013 року, команди дівчат м. Хмельницького, м. Дунаєвець, Білогірського та Славутського районів. Команда Славутського району (Берездівський НВК) на зональних змаганнях в м. Шепетівці впевнено перемогла своїх однолітків з м. Нетішина та Шепетівського району з однаковим рахунком – 2:0.
Переглядів: 697 | Додав: Адмін | Дата: 21.10.2013

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0