Головна » 2014 » Листопад » 03

   Обласна акція « Зігрій солдата» знайшла велику підтримку у колективах навчальних закладів району.28 навчальних закладів, відділ освіти, молоді та спорту і всі його структурні підрозділи відгукнулися допомогти захисникам України.

  Теплі речі ( термобілизна, теплі шкарпетки, в’язані шапки, рукавиці, теплі одіяла, ковдри, гарячі напої – чай, кава) та ін. були відправлені з зону АТО д Хмельницькому батальйону. Ще частина відправлена на департамент освіти у м. Хмельницький для формування великого вантажу для відправки в зону АТО. ... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: Адмін | Дата: 03.11.2014

  24 жовтня 2014 року на базі Довжківського навчально-виховного комплексу проведено семінар – практикум вчителів світової літератури з питань використання інноваційних технологій на уроках літератури. Практична частина семінару була представлена уроком світової літератури в 11 класі, який провела вчитель світової літератури Поліщук Оксана Володимирівна на тему: "Своєрідність світобачення Франца Кафки та трагедія відчуження особистості в оповіданні «Перевтілення". У теоретичній частині семінару відбулося засідання круглого стола з досвіду роботи вчителів світової літератури «Особливості застосування мультимедійних технологій на уроках світової літератури» (вч. Самойлюк Т ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Адмін | Дата: 03.11.2014

Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0