Головна » 2013 » Грудень » 12 » акція «16 днів проти насильства»
15:59
акція «16 днів проти насильства»
    З 25 листопада по 10 грудня 2013 року в Славутському районі проходила Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», мета якої – привернення уваги громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім'ї та підвищення рівня обізнаності населення із зазначених проблем. На підставі розпорядження Славутської райдержадміністрації від 16.11.2013 № 543/2013-р та наказу відділу освіти, молоді та спорту від 19.11.2013 № 168/од було затверджено план проведення відкритих виховних заходів в загальноосвітніх навчальних закладах з 25 листопада по10 грудня 2013 року. Також в кожному навчальному закладі сплановано просвітницько-профілактичну роботу з даної тематики протягом 16-ти днів акції.
    Завершальним етапом проведення Всеукраїнської акції стало засідання круглого столу «Профілактика та попередження проявів насильства над дітьми як в сім`ї, так і в навчальному закладі» для психологів, соціальних педагогів та заступників директорів з виховної роботи. В ході засідання заслухано та проаналізовано особливості проведення таких заходів, їх доцільність та ефективність. Змістовністю слід відмітити звіти психологів Ганнопільського, Берездівського, Довжківського, Старокривинського НВК, заступників Полянського та Улашанівського НВК.
    Підсумком стали рекомендації щодо покращення ефективності просвітницько-профілактичної роботи в школі з питань попередження насильства та жорстокого поводження з дітьми.
     Практично всі учасники круглого столу відмітили результативність та необхідність проведення заходів з даної проблематики, особливо в світлі останніх подій в нашому суспільстві, де прояви насильства та жорстокості переходять всі межі.

Войтюк О. М.
Методист психологічної служби РМК

Переглядів: 729 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0