Головна » 2012 » Грудень » 20 » Cемінар вчителів української мови
10:53
Cемінар вчителів української мови
 
На базі Дяківського НВК відбувся семінар вчителів української мови та літератури. Тема : «Формування творчого мислення учнів засобами літературного краєзнавства»

Відкриті уроки підготували вчителі Шурхно  Наталія Францівна та Савіцька Світлана Василівна.

Савіцька С. В. провела цікавий урок з краєзнавства. Діти читали, аналізували твори зі збірки « Обереги рідної землі» У співпраці з учнями педагог розкрила талановитість, неординарність поетичних постатей Славутчини: Вячеслава Тернового, Галини Душнюк, Володимира Грушецького,Надії Пасічник, Зої Стрихарчук та ін. Дев’ятикласники з радістю декламували поезії, знайомили з життєвим та творчим шляхом митців, поєднуючи розповідь з презентацією.

   Гарний урок з теми” Дієслово. Повторення теми” підготувала і провела вчителька Шурхно Н.Ф.На ньому учні працювали у парах, виконували багато різноманітних вправ, зацікавлювали реченнями з творчості письменників рідного краю. Присутні на уроці відзначили творчу роботу вчителя, його компетентність , вміння активізувати учнів на занятті.

   « Хліб – усьому голова»- під такою  назвою учні школи підготували виховний захід, на якому співали і танцювали декламували і розповідали про звичаї та обряди, пов’язані з хлібом.    

Присутні на відкритому уроці в Улашанівському НВК були вражені  насиченістю уроку,  святковістю, активізацією учнів. Вчителька Валентина Миколаївна Бельчинська , як і завжди, на високому методичному та науковому рівні провела урок – знайомство з творчістю  талановитої особистості  району  - Надії  Пасічник. Учні із виразністю, душевністю читали пристрасні рядки віршів поетеси, вчилися самі віршувати. Потім всі з радістю завітали на Свято Мови, яке у співдружності з колегами підготували словесники В.М.Бельчинська та Данильчук Т.В.  Щира подяка адміністраціям шкіл  за щирий прийом, гарну підготовку семінарів.           

 Методист райво

 Т.Кусок

Переглядів: 797 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0