Головна » 2013 » Березень » 4 » Cвято рідної мови
16:32
Cвято рідної мови
   Щасливі ми, що народилися і живемо на такій чудовій, багатій, мальовничій землі – в нашій славній Україні. Тут жили наші прадіди, діди, тут живуть наші батьки – тут коріння роду українського, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, скрізь відчуваємо поклик рідної землі хвилюємося , зачувши рідне слово.

  Тож свято рідної мови 21 лютого відзначили всі навчальні заклади району. Особливо гарно пройшло свято « Мови чарівної голос» у Лисиченському НВК, на якому були присутні школярі, вчителі, батьки та гості. Галєнт Андрій та Українець Іванна дотепним словом розважали глядачів, а танцюристи шкільного гурту «Сузір’я» майстерно виконали український танок.

   У Дяківському НВК родинне свято « Мужай, прекрасна наша мово» схвилювало всіх душевністю, теплом. Учні співали, танцювали, декламували , а головне – виражали свою любов до мови, гордість за її красу та велич.

  Святковою в цей день виявилася і Цвітоха. Семикласники чудово декламували вірші, співали пісні й танцювали. Свято вдалося на славу. Всім сподобався і вірш про мову, написаний ученицею Яною Шурхно.
    Вчителі – словеники підготували гарні заходи і в Клепачівському НВК, Великоскнитському НВК, Малоскнитському НВК., Сьомаківській ЗОШ.  


Лисиченський НВК


Дяківський НВК


Цвітоське НВО


Методист РМК

Кусок Т.М.

Переглядів: 1078 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0