Головна » 2014 » Листопад » 26 » ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ
14:01
ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ

 В загальноосвітніх навчальних закладах району 21 листопада 2014 року відбулися ряд заходів до відзначення Дня Гідності та Свободи. Метою проведення було утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного покоління об’єктивної інформації про доленосні події в Україні. Педагогічні та учнівські колективи з відповідальністю та пошаною віднеслися до відзначення про проведення Дня Гідності та Свободи, намагалися якомога більше приділити уваги національному та патріотичному вихованню підростаючого покоління. Учнями загальноосвітніми навчальними закладами було підготовлено плакати, стіннівки, що відображали Революцію Гідності, а молодші школярі написали листи підтримки для військових. Серед учнів 7-11 класів проведені уроки мужності на тему «Пам'ять серця» та вшановано пам»ять загиблих під час Революції Гідності хвилиною мовчання. Для учнів 5-8 класів були проведені виховні години «Революція гідності: ми маємо пам’ятати».

    21 листопада у Крупецькому навчально-виховному комплексі пройшов захід, вшанування пам'яті Небесної сотні, пам'яті загиблих під час Єврореволюції, Революції гідності. На заході були присутні: Броніч Р.В., заступник голови райдержадміністрації, Перепелиця Е.М., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації. Напередодні Дня гідності у закладах району було організовано фотовиставку "Шлях у свободі" та літературно-мистецьку на тему: "Подвиг народний житиме у віках".

    У Берездівському навчально- виховному комплексі проведено зустріч з односельчанами - учасник Євромайдану, місцевий волонтер Руденко В.А. та учасник АТО Роговський В.Е. Вони, зі сльозами на очах, поділилися з учнями своїми враженнями від тих подій, свідками яких були. Випускник Хоровецького НВК Пилипчук Юрій, побував у зоні АТО. Він нащастя повернувся живим додому та відразу ж прийшов у рідну школу. Юрій поділився з учнями своїми враженнями, а їх було чимало.

 

Рудик С.П., методист РМК

Переглядів: 1161 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0