Головна » 2013 » Грудень » 19 » Дивосвіт Тараса
16:58
Дивосвіт Тараса
   У День Святого Миколая у приміщенні гостинної, святкової редакції улюбленої районної газети « Трудівник Полісся» відбулася традиційна зустріч з юними поетичними талантами району та міста.
  Цьогоріч вона була присвячена великому синові великого народу , світочу України Тарасу Шевченку, 200 – річчя якого готуємося незабаром відзначати.
   Святково одягнені, схвильовані зустріччю з словом про Тараса, наші учні демонстрували зразки гарної поезії , захоплювали мелодійністю , чистотою українського слова.
  До душі прийшлися присутнім на святі поетичні проби пера дев’ятикласниці з Поляні Юлії Гаврилюк, Вікторії Цимбалюк, Зоряни Іванової , Яни Шурхно з Цвітохи, Юрія Островського з Варварівського НВК, учениці 10 класу Горицького НВК Олесі Пігольчук. Від душі читали вірші киликиївські школярі , діти з Лисичого, Малого Скнита, Перемишля, Старого Кривина.  
   Святкове феєричне дійство стало радісним від зустрічі з славним поетом, байкарем, гумористом з Ізяслава Василем Кравчуком, який подарував кожному свої книжечки, читав власні нові твори .
    А в нагороду дітям – солодощі, хороші слова захоплення , дружні настанови щодо написання поезій.
   Особлива подяка – редакції газети « Трудівник Полісся» в особі редактора видання - Заслуженого журналіста України Віри Мальчук. Божого Вам благословення за підтримку творчої молоді. за свято для всіх обдарованих на Славутській землі дітей.

Методист РМК    Т.Кусок
Переглядів: 631 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0