Головна » 2012 » Листопад » 16 » І знову відкриває двері школа...
16:00
І знову відкриває двері школа...

12 листопада ознаменувалося  радістю для мешканців с. Старий Кривин. Нарешті діти отримали можливість сісти за парти у стінах своєї рідної школи. Нагадаємо, що починаючи з 1 серпня поточного року в приміщенні школи проводилися ремонтні роботи з реконструкції даху. Потреба у них виникла на початку літа несподівано для всіх. Давно уже не нове перекриття із дерев’яних крокв та шиферу не витримало примх природи і почало руйнуватися. Районним керівництвом було прийняте одностайне рішення – школу потрібно рятувати і ремонтувати. Зрозуміло, що розпочати навчання 1 вересня було неможливо. Для усіх 110 учнів, вчителям та дошкільнятам навчально-виховний процес був організований на базі Крупецького НВК.

Мало хто вірив, що ремонт буде завершено, адже у наш складний час неодноразово трапляються випадки призупинення будівництва на невизначений термін. Тим паче, що коштів у районному бюджеті на такі витрати не було передбачено. Найбільше переймалися батьки результатами будівництва, адже вважали, що назавжди їх дітям доведеться їздити щодня до школи в с.Крупець. Свої страхи і побоювання вони неодноразово висловлювали районній владі й іноді не зовсім у коректній формі. На що районна влада терпляче переконувала і обіцяла успіх у розпочатій справі, ще раз доводячи, що доля нашої школи їм не байдужа.

Та якби там не було, батькам вистачило терпіння дочекатися, а районному керівництву – закінчити розпочату справу. На сьогоднішній день діти зайшли в оновлену школу, де є сучасний теплий дах, майже повністю відремонтований другий поверх. Школа омолодилася, засяяла по-новому і має можливість відкрити своєї двері, радо зустріти школярів, вихованців ДНЗ і усіх бажаючих.

P.S.:Колектив Старокривинського НВК висловлює щиру вдячність за допомогу і підтримку голові Славутської РДА Несену О.А., голові Славутської районної ради Радзивілюку Л.А., начальнику відділу освіти Славутської РДА Зубовій Ж.О., голові Старокривинської сільської ради Малинюку В.А., депутатам сільської ради, приватним підприємцям Гордєєву А. і Колеснику А., директору Крупецького НВК Бережній Т.М., батьківському колективу школи.

Переглядів: 800 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0