Головна » 2013 » Грудень » 25 » Колегія відділу освіти
17:02
Колегія відділу освіти
   25 грудня 2013 року відбулося чергове засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації під головуванням начальника відділу Зубової Ж.О., за участю керівника апарату райдержадміністрації Войтюк Н.О.
  На засідання колегії були запрошені керівники навчальних закладів району, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки Власюк В.В., працівники відділу освіти , молоді та спорту райдержадміністрації, районного методичного кабінету.
   Розглядались такі питання:
1. Про стан виконання районної програми "Шкільний автобус” на 2013-2015 роки” у 2013 році ( доповідач Голянич Л.С., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації).
2. Про стан виконання районної Програми розвитку фізичної культури та спорту на 2012-2016 роки у 2013 році (доповідач Ткачук Л.В., головний спеціаліст сектору молоді та спорту відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації).

3. Про стан впровадження Державних стандартів початкової загальної, базової та повної загальної середньої освіти у Великоскнитському, Улашанівському, Мухарівському навчально-виховних комплексах ( доповідач Поліщук А.С., завідувач рай методкабінету відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації).
4. Про стан роботи зі зверненнями громадян у 2013 році доповіла Голянич Л.С., головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, в порядку контролю на виконання рішення колегії від 24 квітня 2013 року.
   З усіх питань порядку денного колегією прийняті конкретні рішення з метою вдосконалення організації навчально-виховного процесу у навчальних закладах району, роботи з батьками та громадськістю, оперативного реагування на процес впровадження Державних стандартів початкової загальної, базової і повної загальної середньої освіти, соціального захисту учасників навчально-виховного процесу відповідно до нормативно-правових актів, що регулюють відносини у галузі освіти.
Переглядів: 672 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0