Головна » 2013 » Грудень » 2 » Прагнемо до удосконалення
09:30
Прагнемо до удосконалення
   Добре керувати навчально-виховним процесом – це означає досконало володіти наукою, майстерністю і мистецтвом ”, - зазначав В. Сухомлинський. Ця думка лягла в основу діяльності районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації з директорами навчальних закладів та їх заступниками.
  В умовах реалізації інноваційних перетворень в освіті, підвищення кваліфікації управлінців реалізується через інтерактивні технології.  
      Так, 27 листопада поточного року на базі Малоправутинського НВК проведений навчально-практичний тренінг "Забезпечення якісного та ефективного управління навчально-виховним процесом”. В ньому взяла участь начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Зубова Жанна Олександрівна, яка актуалізувала проблему удосконалення управління навчально-виховним процесом у навчальних закладах району.
     Завідувач райметодкабінету Поліщук Алла Степанівна наголосила на необхідності сучасних підходів в організації навчально-виховного процесу, методичної роботи для безпосереднього зростання інноваційної культури управління.
    Активними у роботі тренінгу були такі його учасники: Чуб З.Є. (директор Малоправутинського НВК), Рибіцька Є.І. ( заступник директора з науково-методичної роботи), Стецюк В.С. ( директор Хвощівського НВК), Корсун І.А. ( директор Ставичанського НВК), Клюцук В.О. ( директор Піддубецького НВК) та інші.
    Основні акценти заняття – поєднання теорій та практики, мотивація керівників до пошуку ефективних підходів щодо документування управлінської інформації, накопичення досвіду для поліпшення якості освіти.
Переглядів: 626 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0