Головна » 2015 » Березень » 2 » методичний фестиваль
15:26
методичний фестиваль

  26 лютого на базі дошкільного навчального закладу «Сонечко» Крупецького НВК відбувся методичний фестиваль працівників дитячих установ на тему: «Здорова дитина – щаслива родина».

  Метою методичного фестивалю є розкриття підходів до організації розвивально-виховного та навчального процесу з формування ціннісного ставлення дошкільників до власного здоров я, комплексного підходу до розв’язання проблеми зміцнення здоров’я дошкільника.

   Розпочалося знайомство вихователів з екскурсії по дитячому закладу.Директор , Бережна Тетяна Миколаївна, ознайомила всіх присутніх з історією ДНЗ, режимом роботи, матеріально –технічною базою установи, роботою з батьками.

   На практичному колоквіумі кожен педагог демонстрував модель фізкультурно-оздоровчої роботи в своєму дитячому садку.Вихователі в своїх стендах ,інформаційних газетах, презентаціях розкрили зміст та форми реалізації «моделі» для забезпечення повноцінного фізичного розвитку дітей шляхом інтеграції здоров’язбережувальних технологій з різними видами дитячої діяльності.

Методист Рогальська Л.М.

Переглядів: 700 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0