Головна » 2014 » Лютий » 3 » Методоб'єднання вчителів хімії
16:52
Методоб'єднання вчителів хімії
   Основною проблемою сучасної школи залишається забезпечення якості освіти, збереження і зміцнення здоров'я учнівської молоді. Найпотужнішим джерелом пізнавальної активності учнів, розвитку їх творчих здібностей, інтересів, умінь і навичок є використання інноваційних технологій в навчально-виховному процесі. 
  Сучасні інноваційні технології в освіті – це насамперед, інформаційні, комунікативно-розвивальні, особистісно-орієнтовані, проектні, здоров'язберігаючі, які нерозривно пов'язані із застосування комп'ютеризованого навчання, мультимедійних презентацій.
    Питання "Інноваційні технології навчання – засіб підвищення ефективності навчально-виховного процесу" – розглянуто на міжшкільному методичному об'єднання вчителів хімії, біології, екології, яке відбулося 28 січня на базі Горицького НВК.
    Про використання комп'ютерних технологій, мультимедійних засобів навчання на уроках хімії, поділилася досвідом роботи вчителька Берездівського НВК Опанасюк О.В. Про впровадження здоров'язберігаючих технологій на уроках біології розповіла вчителька біології Мухарівського НВК Чорнокрилюк О.М.
   Своїм досвідом роботи з питання використання інноваційних технологій поділилися вчителі Пиголь Д.М. (Манятинський НВК ), Поліщук С.О. (Берездівський НВК), Недашківська К.М. (Хвощівський НВК).
  Як практично впроваджують інноваційні технології на уроках хімії і біології, учасники методичного об'єднання побачили відвідавши уроки хімії у 9 класі, біології у 8 класі Горицького НВК, які провела вчителька Данильчук Любов Петрівна та урок біології у 7 класі, який провів вчитель Галай Володимир Петрович.
    На всіх трьох відвіданих уроках, які проведені на належному науко-методичному рівні, вчителі вміло поєднували інноваційні технології навчання з традиційними методами.

Жур Ганна Микитівна,
методист райметодкабінету 
Переглядів: 806 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0