Головна » 2014 » Лютий » 20 » «Наш Шевченко Тарас – сонце України»
17:08
«Наш Шевченко Тарас – сонце України»
    Саме під такою назвою пройшов виховний захід у Цвітоському НВО в рамках відзначення 200 – річчя від дня народження великого поета. Підготувала свято вчитель початкових класів Валентина Іванівна Рижук. Присутні на заході вчителі, батьки , учні початкових класів із задоволенням вслухалися в кожне слово Кобзаря, яке читали третьокласники. Гарно, проникливо звучали рядки поезій у виконанні Віталія Власюка і Анни Козійчук, Артема Мельника та Назарія Стефанишина, Ангеліни Черняк та Дарини Шурхно. Цікаво про Тараса розповідали Діана Марсакова та Тарас Пальчевський, Іван Рябчук, Анастасія Піменова та Ярослав Прилепа. Святково зодягнені, урочисті та талановиті, третьокласники чудово співали, а ще пристрасніше танцювали. Вони від душі, від маленьких сердець співали славу Кобзарю, чий « Кобзарик» тримали у руках, немов мамину руку.
    Дивлячись на святкове дійство, дУмала, що педагог доклала чимало зусиль, щоб підготувати зал , навчити діток виразно читати, гарно танцювати, співати. Всім присутнім на святі став ближчим Тарас, а оченята учнів світилися гордістю за вірного сина Вкраїни.  
    Заступник директора з виховної роботи В.М.Аврамчук висловила щиру подяку за проведений захід і третьокласникам, і маестро С.Нікітюку, і вчителю В.І.Рижук, переможцю районних етапів конкурсу» Вчитель року», » Кращий класний керівник». Провівши свято єднання душ і сердець словом Тараса, Валентина Іванівна ще раз підкреслила, що у хорошого педагога – талановиті учні.
     Нехай вогонь душі Шевченкових поезій запалить у нас іскру Віри, Надії, Любові до рідної землі, до свого народу.

Т.Кусок, методист РМК 
Переглядів: 657 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0