Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Поїздка до Старокостянтинівського шпиталю
08:33
Поїздка до Старокостянтинівського шпиталю

   З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників, моральної підтримки бійців, які пребувають на лікуванні, та з нагоди Дня захисника України було організовано поїздку до Старокостянтинівського шпиталю.

 Біля корпусу госпіталю учнів Крупецького та Старокривинського НВК радо зустрів командир в/ч Олександр Миколайович та запросив до актової зали. Там чекали військовослужбовці, які зараз проходять реабілітацію та лікуються. Вразило те, що деякі бійці були не набагато старші за учнів – старшокласників.

   Дружню бесіду розпочала директор Крупецького НВК Тетяна Миколаївна Бережна, а далі її продовжила Сімчук Тетяна Ростиславівна, керівник Старокривинського НВК. Учні, які завітали до шпиталю, говорили теплі слова, дарували обереги, малюнки, збірки власних віршів, книги, солодощі, фрукти.

    З глибоким сумом та болем в очах командир роти Курібчак Олексій Михайлович, уродженець села Коритно-Забузьке Вільшанського р-ну Кіровоградської області, ділився з учнями спогадами, розповідав, що пережив за час, проведений у зоні АТО (а це ще від Слов’янська). Він власним прикладом показав, що любить Україну не тільки словами, а й вчинками. На Олексія у Кіровограді чекає дружина та донька – другокласниця.

    У доступній формі про життя на війні розповідав Бондаренко Ігор з м. Ізюм Харківської області, який у зоні АТО пробув 3 місяці.

   Бійці щиро дякували дітям за те, що вони морально підтримують їх своїми листами, малюнками, оберегами. Ця підтримка для них є надзвичайно важливою.

     Завершилася зустріч колективним фото на пам’ять. Маємо надію, що це не останній візит до шпиталю.

Переглядів: 678 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0