Головна » 2013 » Квітень » 29 » «Професій тисячі – одна твоя»
10:50
«Професій тисячі – одна твоя»

У житті кожного є момент, коли необхідно прийняти для себе одне з найважливіших рішень - вибрати справу до душі, за покликанням, тобто професію.

З метою розвитку в учнівської  молоді  рис творчої, працелюбної  особистості  у навчальних закладах Славутського району  в квітні 2013 році проходили  тижні  профорієнтації. В рамках тижнів  було організовано випуск плакатів, малюнків «Вдало обрана професія – щаслива доля», «Професія очима дітей» .

З метою свідомого ставлення до вибору майбутньої професії у шкільних  бібліотках  діяли книжкові виставки  «Професій тисячі – одна твоя». Впродовж тижня проводилося  анкетування учнів 9, 11 класів з питань профорієнтації . Серед учнів проведені години спілкування «Усі професії важливі, усі професії потрібні», «Поговоримо про професії», «Цікавий світ професій», «Люби працювати і робота полюбить тебе», «Всі професії хороші», «Моя майбутня професія», «Прагніть досягнути успіху ….» тощо.

Під час тижнів учні 8- 11 класі здійснили екскурсії  до Славутського Центру зайнятості, де кваліфіковані спеціалісти допомагають більше дізнатися про обрану професію та її актуальність на даний час; організовані зустрічі з представниками регіональних навчально-технічних та вищих навчальних закладів.

Переглядів: 834 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0