Головна » 2014 » Листопад » 18 » РАЙОННЕ СПОРТИВНЕ СВЯТО
08:36
РАЙОННЕ СПОРТИВНЕ СВЯТО

 В середині листопада, після завершення всіх основних сільськогосподарських робіт на полях, у нашій країні відзначається День працівників сільського господарства. 16 листопада 2014р. на базі Славутської ДЮСШ з цієї нагоди відбулось районне фізкультурно – спортивне свято.

   На це свято приїхали спортсмени із сіл Берездів, Волиця, Досін, Крупець, Малий Скнит, Миньківці, Мирутин, Мухарів, Улашанівка, Хоняків, Хутір Шевченка та міста Славута «Спарта».

     В програмі свята були змагання з волейболу і міні – футболу.

  В змаганнях з волейболу перемогу здобули волейболісти «Спарти». Хоняків став срібним призером змагань. ІІІ місце посіла команда с.Волиця. Переможці та призери були нагороджені грамотами та медалями відповідного ступеню.

    Цікаво проходили змагання з міні – футболу. Заявилось одинадцять команд із сіл Берездів, Волиця, Досін, Крупець(дві команди), Малий Скнит, Миньківці, Мирутин, Мухарів, Улашанівка та Хутір Шевченка, які були поділені на три групи. В групах ігри проходили по коловій системі. В фінал виходила команда – переможець. В фінал вийшли три команди з сіл Крупець, Малий Скнит та Мирутин, які по коловій системі розіграли призові місця. ІІІ місце посіла команда Мирутина. ІІ місце – команда с.Малий Скнит. Переможцем змагань стала старша команда з Крупця, представником якої був сільський голова Михайлюк Валерій Анатолійович. Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями відповідного ступеню. Грамоти для нагородження були придбанні за кошти, які виділила районна профспілкова організація працівників АПК України. Медалі придбані за рахунок сектора молоді, фізичної культури та спорту РДА. Дякуємо директору ДЮСШ м.Славута Келюху В.В. за надану можливість провести свято на базі школи.

    Вітаємо переможців, призерів та всіх учасників змагань!

Завідувач сектору молоді,

фізичної культури та спорту

І. Бабицький

Переглядів: 652 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0