Головна » 2013 » Грудень » 19 » Районний етап конкурс «Шкільна бібліотека»
16:44
Районний етап конкурс «Шкільна бібліотека»
   Сьогодні в галузі освіти та виховання накопичилася велика кількість інформації, однак не вистачає системності. Знайти швидко потрібну інформацію стає все складніше. Саме бібліотеки разом із сучасними комп’ютерними технологіями спроможні систематизувати інформацію. Тому уявити розвиток науки та освіти без бібліотеки неможливо. Виникла нагальна потреба суспільства у творчих, діяльних, обдарованих і духовно розвинених громадянах. З цією метою проводиться і Всеукраїнський конкурс «Шкільна бібліотека», районний етап якого відбувся 17 грудня на базі Крупецького НВК. Конкурс проводився з метою піднесення ролі бібліотекаря та підвищення престижу бібліотечної професії, залучення дітей до читання, підтримки і вдосконалення діяльності бібліотек загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів.

  Участь в конкурсі взяли 17 шкільних бібліотекарів. В номінації «Бібліотечний Web-ресурс» робота «Впровадження інформаційних технологій та Інтернету в діяльність шкільної бібліотеки» Форсюк О.А. бібліотекаря Крупецького НВК не мала конкуренції. Адже про такі умови для розвитку читацьких можливостей, які створені колективом та директором Бережною Т.М. в Крупецькому НВК, учасники зібрання можуть тільки мріяти.
    Інші конкурсантки презентували роботи в номінації «Шкільна бібліотека – інформаційний центр навчального закладу», серед яких на увагу журі заслуговує творчий доробок бібліотекаря Цвітоського НВО Литвин В.Л., Полянського НВК Гаврилюк А.О., Хоровецького НВК Власюк Н.М., Киликиївського НВК Копель Г.В., Мирутинського НВК Ващук О.І.
    Присутні мали можливість поділитися своїм досвідом і нового навчитися, побачити презентації всіх шкільних бібліотек, технічний супровід яких професійно забезпечувала вчитель інформатики Мельник В.Д.

Всім успіхів і бажання перемагати, бути кращим.  

Тітор О.М. методист РМК

Переглядів: 681 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0