Головна » 2014 » Листопад » 4 » РПМПК повідомляє
10:19
РПМПК повідомляє

   Якщо у Вас виникли труднощі у вихованні Вашої дитини - звертайтеся до психолого-медико-педагогічної консультації!

   Ви помітили, що Ваша дитина відстає в розвитку, не встигає за програмою загальноосвітньої школи, має певні труднощі у поведінці, конфліктні ситуації з вихователями, вчителями? Не втрачайте надію, звертайтеся до психолого-медико-педагогічної консультації (надалі ПМПК) - яка допоможе Вам у вирішенні цих складних питань. Головне Ваше завдання якомога раніше звернутися до нас.

    Функціонує районна психолого-медико-педагогічна консультація відділу освіти, молоді та спорту Славутської райдержадміністрації, як постійно діюча установа за адресою: м. Славута, вул. Миру,25; контактний телефон 2-11-89.

    Фахівці районної ПМПК: консультант дефектолог (олігофренопедагог) Задворна Г.А., консультант вчитель-логопед Голюк Т.В., консультант дефектолог (тифлопедагог) Дячук Л.П. психологи Стукало О.М., нададуть Вам консультативну допомогу з питань навчання, виховання Вашої дитини.

     З метою раннього виявлення та своєчасної допомоги дітям з особливими освітніми потребами.

    У взаємодії з районною ЦРЛ, районною службою соціального захисту, така консультація створена для своєчасного виявлення дітей з вадами розвитку, починаючи від народження, облікування їх кількість за освітніми потребами з урахуванням видів порушень, консультування батьків щодо вторинних ускладнень психічного розвитку дитини з певним видом порушень.

    З кожним роком збільшується кількість дітей соціально незахищених категорій. У сім'ях, де батьки не приділяють належної уваги дітям, малолітні відстають у своєму фізичному і розумовому розвитку від своїх однолітків. Такі діти потребують якомога ранньої корекції психофізичного розвитку. Якщо Ви знаєте таку сім'ю, в якій перебувають діти і потребують допомоги, не зволікайте – порадьте батькам дитини звернутися до нас, ми раді будемо допомогти. Адже такі діти втрачають інтерес до навчання в загальноосвітніх школах, порушується їх поведінка, створюється соціальна напруга між учасниками навчально-виховного процесу.

З повагою,

завідувач РПМПК

Олішевська І.В.

Переглядів: 611 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0