Головна » 2013 » Квітень » 22 » Семіар - практикум вчителів етики
14:52
Семіар - практикум вчителів етики

18 квітня на базі Лисиченського НВК було проведено семінар – практикум вчителів етики з питання «Створення умов для побудови моральної основи  взаємин учнів для їх етичного виховання». Учасникам семінару стали вчителі етики з 24 шкіл району.

Під час практичного модуля вчителі відвідали урок етики в 5 класі на тему: «Що таке мова і стиль». Після закінчення уроку кожен вчитель висловився з приводу того, що найбільш сподобалося на уроці.

Теоретичний модуль розпочався виступом методиста РМК Фелонюк Т.В. з питання « Етика як гуманітарна дисципліна: проблема виконання в середній школі». Досвідом роботи з питань етичного виховання учнів поділилась вчитель етики Лисиченського НВК Охріменко Людмила Леонідівна.

Можливість обміну думками, винесенню пропозицій та побажань отримали всі учасники семінару – практикуму під час роботи круглого столу на тему : «Формування етично вихованої особливості шляхом впровадження інноваційних технологій та методик». Найбільше активними в роботі круглого столу, та під час  обговорення уроку були: Туринський М.А., Миньковецький НВК; Шуріна Н.О., Варварівський НВК; Охріменко Л.Л., Лисиченський НВК, та Білякевич З.А., Малоскнитський НВК

Переглядів: 758 | Додав: Адмін | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0