Головна » 2014 » Жовтень » 15 » Семінар для керівників НВК Славутського району
11:46
Семінар для керівників НВК Славутського району

    08 жовтня 2014 року на базі дошкільних навчальних закладів м. Славути у рамках педагогічної практики та ознайомлення з досвідом роботи відбувся семінар для керівників НВК Славутського району, у якому взяли участь 33 педагоги керівного складу .

    На семінарі були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА Перепелиця Ельміра Миколаївна, голова Славутської районної організації профспілки працівників освіти і науки Власюк Василь Васильович, методист ІМЦ міського управління освіти Буряк Валентина Олексіївна.

 Семінар проходив на тему: «Проблеми організаційно –методичного забезпечення управління процесом оновлення змісту дошкільної освіти».

   Робота семінару була спрямована на забезпечення системного організаційно –методичного супроводу управління процесом оновлення змісту дошкільної освіти.

  Завідувачка ДНЗ №9 м. Славути Остапчук Міра Йонівна ознайомила присутніх з використання педагогами ДНЗ здоров’язбережувальних та здоров’яформувальних технологій з дітьми дошкільного віку. Учасники семінару оглянули чудові групові приміщення, сучасні розвивальні кабінети, ландшафтний дизайн приміщення дошкільної установи та території закладу.

  Завідувачка ДНЗ № 2, Курельчук Людмила Сергіївна, яка є куратором музею «Козацької слави», познайомила присутніх, як педагоги формують елементарну життєву компетенцію, громадянську свідомість старших дошкільнят на засадах козацької спадщини.

  В НВО №1( директор Журавель Наталя Володимирівна), учасників ознайомила з інноваційними технологіями управлінської діяльності, які використовує директор в освітньо- виховному процесі навчального закладу.

   В ДНЗ №9 (завідувачка Шитманюк Віта Володимирівна) керівники отримали інформацію про здобуття дошкільної освіти в умовах профільних груп.

 Відкриття виставки «Панорама методичних знахідок: досягнення, перспективи» та презентацію дидактичного наочного обладнання відбулось у ДНЗ №4 ( завідувачка Захожа Валентина Миколаївна).  

  Учасники семінару отримали адресну методичну та практичну допомогу з актуальних питань управління та оновлення змісту дошкільної освіти за Базовим компонентом дошкільної освіти та програмами розвитку дитини «Українське дошкілля» та «Впевнений старт».

   Організацію перевезення учасників семінару здійснено за сприяння голови Славутської районної організації профспілки працівників освіти і науки Власюка Василя Васильовича.

Рогальська Л.М., методист РМК

 

Переглядів: 725 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0