Головна » 2013 » Лютий » 25 » Семінар –практикум шкільних бібліотекарів
10:07
Семінар –практикум шкільних бібліотекарів

   Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету 15 лютого 2013 року на базі Мирутинського НВК відбувся семінар – практикум шкільних бібліотекарів на тему: «Інформаційно-методичне забезпечення діяльності педагогічного колективу щодо превентивного виховання». Адже 15 років тому (25 лютого 1998 року) Президією АПН України затверджено Концепцію превентивного виховання дітей і молоді.

   Семінар мав за мету поглибити знання щодо сучасних напрямків роботи бібліотекаря навчального закладу з превентивного виховання.

   Відкрили семінар і привітали всіх присутніх Тітор О.М. методист РМК та Друзькіна О.В. заступник директора з виховної роботи Мирутинського НВК. У роботі семінару взяли участь 17 шкільних бібліотекарів району. Заступник з навчальної роботи Гіюк О.П. ознайомила присутніх з навчальним закладом, а бібліотекар Ващук О.І. поділилася досвідом роботи з даного питання. З цікавістю учасники семінару вислухали історію виникнення села, яку презентувала учениця 11 класу Мосіюк Ірина. 

   Учасникам семінару заздалегідь було дане домашнє завдання: виготовити буклет. Всі бібліотекарі справилися із завданням. За круглим столом кожен ділився досвідом, презентував свій буклет про проведену роботу з превентивного виховання в навчальному закладі. 

   Присутні мали змогу відвідати виховний захід на тему: « Шкідливі звички », підготовлений читачами бібліотеки навчально-виховного комплексу.

Переглядів: 870 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи подобається Вам психологічний клімат в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0