Головна » 2015 » Квітень » 2 » Семінар –практикум заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організатор
13:35
Семінар –практикум заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організатор

  27 березня 2015 року на базі Киликиївського навчально-виховного комплексу проведено семінар – практикум заступників директорів з виховної роботи, педагогів-організаторів на тему «Створення системи виховної роботи у загальноосвітньому навчальному закладі». Гостинно зустріли всіх учасників семінару-практикуму гуртківці духових інструментів, директор даного навчального закладу Любов Миколаївна Радченя та учнівська республіка «Веселка», які презентували свій заклад. Приємно було бачити маленьких діток в українських вишиванках, які проникливо, з величезною любов’ю прославляли наш рідний край, нашу державу.

   У роботі семінару-практикуму взяли участь 23 заступників з виховної роботи та педагогів-організаторів району. Борей Надія Степанівна, заступник директора з виховної роботи Киликиївського НВК презентувала всім учасникам семінару систему виховної роботи у школі «Створення життєвих компетентностей учнів на всіх етапах становлення особистості». Заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори взяли участь у майстер-класі на тему «Організація виховної роботи з формування життєвих компетентностей учнів в рамках превентивного виховання з молодими класними керівниками», який провела Надія Степанівна разом з своїми колегами. Далі робота семінару проходила за окремим планом, були заслухані виступи педагогів –організаторів Малоскнитського, Ганнопільського та Берездівського НВК (Свідзінської Т.М., Савич Л.М. та Мусіюк О.В.) з питань: - Про діяльність учнівського самоврядування та його результативність роботи; - Про організацію та проведення гурткової роботи у загальноосвітньому навчальному закладі; - Про профілактичну роботу з питань запобігання злочинності та правопорушень серед неповнолітніх.

   Учасники семінару мали можливість опанувати методику проведення майстер-класу з молодими класними керівниками, організації роботи учнівських самоврядувань та гурткової роботи.

  В роботі семінару також розглянуто різні організаційні питання з виховної роботи у школі та розроблені рекомендації .

Рудик С.П., методист РМК

Переглядів: 789 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Хто на сайті?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0