Головна » 2013 » Листопад » 28 » Семінар у Хонякові
10:47
Семінар у Хонякові
   На базі Хоняківського НВК відбувся семінар вчителів української мови та літератури району.Тема засідання: Використання тестових технологій при вивченні творчості Т.Г.Шевченка та підготовці до ЗНО.
  На уроці української літератури і в 10 класі спеціаліст вищої категорії В.П.Войтюк зацікавила використанням мультимедійних засобів , великою активністю всіх учнів класу, презентацією домашнього завдання.
  Урок з української мови , який підготувала Жоган Л.К. – вчитель – методист, зацікавив характером досліджень, різноманітністю вправ. Працюючи над складним реченням, учні дізнались багато нових сторінок з життя Кобзаря. Одинадцятикласники складали реклами речень, творчо працювали над текстами творів Т.Шевченка, складали тести про речення та виконували тести про життя і творчість поета.

  Словесники школи підготували усний журнал» Тарас Шевченко - великий син вкраїнського народу». Захід складався з 6 сторінок . Присутні були у захопленні від інсценізацій , представлених у виступі, маловідомих пісень Тараса, віршів школярів про Кобзаря. Гарно виступили Саша Гізун, Христина Багнюк, Максим Рисіч, Марія Сидорчук, Марина Ярмолюк. Талановито співали Іван Опанасюк, Наталія Поліховська, Іванна Петрійчук та ін..
  Щира подяка адміністрації школи за підготовку до семінару, теплий прийом.

Т.М.Кусок, методист РМК
Переглядів: 761 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовують Вас санітарно-гігієнічні умови в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0