Головна » 2015 » Березень » 19 » Семінар у Миньківцях
14:35
Семінар у Миньківцях

 Відповідно до плану роботи методичного кабінету було проведено територіальний семінар вчителів української мови та літератури на базі Миньковецького НВК.

  З любов’ю до школи, гордістю за її вчителів, вихованців говорила директор школи Л.В.Гаврилюк, презентуючи навчальний заклад – школу сприяння здоров’я. В основі роботи – родинне виховання, бо це, на думку директора, найголовніше в системі освіти.

  Присутні вчителі з Старого Кривина, Цвітохи, Хоровця, Ганнополя, Поляні, Перемишля, Улашанівки мали можливість побувати на уроці « Образ Кобзаря у творчості земляків» , який підготувала і провела Л.В.Сахнюк. Шестикласники презентували книгу М.Магери « Кам’янецькими стежками» , кращі вірші про Тараса Шевченка В.Семеновського, М.Мачківського, І.Рибицького, сучасних славутських майстрів слова.

 Учасникам семінару було представлено відкритий захід про Тараса” Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття, Тебе своїм сучасником звемо».Ведучі Марія Кунець та Владислав Борщук відзначили, що уже 201рік виповнився відтоді, як засвітилася зоря Великого Кобзаря. Вірші поета читали Каріна Миронюк, Марина Берестова, Олег Темнюк, Влад Кравчук, Ірина Грабарчук та ін. Інсценізували уривки з творів Сергій Жигадло, Олена Антонюк, Павло Паршин.

    «Лицар поезії і доброти»- така тема заходу, підготовленого вчителем Н.Г.Жигадло. Він присвячувався 120 – річчю з дня народження Максима Рильського.

   Ведучі Іванна Сопішко, Юлія Шетманюк , використовуючи презентацію, розкрили життєвий і творчий шлях письменника, зупинились на збірках його поезії. Звучали вірші « Яблука доспіли», « Ластівки літають», « Слово про рідну матір», « Мова» у виконанні Олени Шетманюк, Марини Берестової, Дмитра Гнатюка, учнів 5 класу, Світлани Пугач.

Методист РМК Т.М.Кусок

Переглядів: 686 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0