Головна » 2014 » Жовтень » 28 » Семінар в Полянському НВК
10:37
Семінар в Полянському НВК

   Патріотичне виховання на уроках мови та літератури - саме така тема зібрала в Полянському НВК молодих вчителів—словесників району з Цвітохи, Піддубець, Лисичого, Миньковець,Улашанівки, Варварівки. Відчувалась постійна увага з боку директора школи С.М.Росохи та заступника директора В.М.Мосіюк.

 Урок позакласного читання « У кожному серці живе Україна!” у 6 класі презентувала Євгенія Валеріївна Клевета. Святковість, урочистість, задушевність, чистота помислів і думок, щедрість сердець на добро до України—ось що характеризувало цей урок. А ще—майстерність декламування віршів, мелодійність пісень. Зацікавила висока активність учнів, довірливість у відношенні вчителя та учнів.

   При проведенні уроку активними були Кіра Дячук та Уля Дячук, Калабський Саша, Смолінський Богдан, Роман Войдило, Катя Нікітчук, Поліна Павлюк, Катя Павельчук, Богдана Павельчук.Окрасою уроку став чудовий спів випускниці школи Ольги Дондюк

  Виховний захід” Україна— єдина країна” підготувала і провела учитель української мови та літератури Гамула Тетяна Миколаївна. Святкове дійство вели Т.М.Гамула та учениця 10класу Юлія Сухомяс.

  Молодим вчителям до душі припали виступи танцювального гурту” Чарівний світанок”( кер.І.В.Бондар), пісні у виконанні Лілі Душнюк, Олександри Бацан, Активними були Настя Мила , Олексій Гарбарук, третьокласниця Кіра Дячук, Дарина Нікітчук. Гарно декламував вірші дев'ятикласник Артем Сваричевський.

Присутніх вразили великий патріотизм учнів, душевність їх талановитість.

Окрема подяка адміністрації школи, колективу НВК за теплий прийом, за створені умови для проведення заходу.

Т.М.Кусок, методист РМК

Переглядів: 585 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
На якому рівні Ви володієте Інформаційно - комунікаційними технологіями?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0