Головна » 2012 » Грудень » 10 » СЕМІНАР ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ
17:39
СЕМІНАР ЗАСТУПНИКІВ ДИРЕКТОРІВ З ВИХОВНОЇ РОБОТИ
          З метою підвищення рівня  обізнаності в правовій освіті, з проблематики ВІЛ/СНІДу, шкідливих звичок , посилення  профілактичної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах, забезпечення організованого змістовного дозвілля дітей та учнівської молоді 07 грудня 2012 року проведено семінар заступників директорів з виховної роботи на тему: "Завдання та зміст превентивного виховання".

З питань профілактичної роботи по запобіганню злочинності та правопорушень серед неповнолітніх виступив начальник служби у справах дітей Сергій Васильович Мороз.

Про діяльність фахівців і  соціальної роботи Славутського районного центру соціальної служби у справах дітей, сім'ї та молоді розповіла директор центру  Наталія Юріївна Пермінова.

Під час семінару опрацювали питання діяльність ради профілактики, роботу з дітьми схильними до правопорушень, діяльність позаурочної роботи у загальноосвітніх навчальних закладах як засіб запобігання злочинності та правопорушень серед неповнолітніх.

Про діяльність ради профілактики  та проведення просвітницької роботи щодо запобігання дитячої бездоглядності, профілактиці злочинності та правопорушень, пропаганди здорового способу життя серед неповнолітніх доповіли  заступники директорів з виховної роботи Полянського, Берездівського, Ганнопільського НВК ( Росоха Л.С., Мусіюк О.В.,                Матвійчук Т.А.).

 

Рудик С.П., методист РМК 

Переглядів: 766 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Під час придбання книги звертаєте увагу на:
Всього відповідей: 7
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0