Головна » 2014 » Травень » 19 » Щорічний регіональний конкурс дитячої творчості « Атомна енергетика і ми»
15:09
Щорічний регіональний конкурс дитячої творчості « Атомна енергетика і ми»

  Щорічний регіональний конкурс дитячої творчості « Атомна енергетика і ми» провів інформаційний центр ХАЕС.У ньому, як завжди, взяли участь школярі Славутського району. Зокрема, на конкурс від нашого району представлено 17малюнків, 8 творчих робіт, 2 реферати та один виріб. Найактивнішими були учні Полянського, Лисиченського, Жуківського, Варварівського НВК.

   І ось відбулося нагородження переможців. Підтримати і привітати переможців прийшли преставники керівництва та спеціалісти ХАЕС , а також пісенний колектив будинку дитячої творчості Нетішина » Криниченька».

   На розгляд журі цьогоріч представлено 23 творчі роботи. У літературному конкурсі « Нетішин – місто енергетиків» ІІІ премію отримав Юрій Островський з Варварівського НВК. Юні науковці –Вадим Пилипчук з Берездова та Олеся Пігольчук з Горицького НВК- отримали матеріальну винагороду за участь в конкурсі рефератів » Майбутнє атомної енергетики» .

   150 робіт учнів Славутського, Білогірського, Острозького районів, міст Шепетівки, Славути, Нетішина, Ізяслава, Острога, Білогір’я, Гощі взяли участь у конкурсі малюнків. Уже кілька років поспіль наша юнка з Киликиєва Вікторія Клей стає переможцем. На цей раз вона здобула перше місце, і її робота бере участь у всеукраїнському конкурсі малюнків. У номінації » За краще графічне рішення» перемогу отримала Дарина Тарасюк з Крупецького НВК. Заохочувальні призи здобули Олена Кравчук з Варварівського НВК, Юлія Петерчук з Клепачівського НВК, Андрій Галент з Лисиченського НВК.

   Матеріальну винагороду отримала і Аліна Ткачук з Цвітоського НВК, яка єдина з району представила роботу декоративно – ужиткового напряму.

   Всі присутні щиро вдячні за грошові премії, дипломи, подяки та призи та екскурсію в музей.

   Дирекція ХАЕС вручила подяку районному відділу освіти, молоді та спорту Славутської РДА за сприяння в організації участі школярів в регіональному конкурсі дитячої творчості « Атомна енергетика і ми»

Т.Кусок, методист РМК

Переглядів: 617 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0