Головна » 2012 » Грудень » 6 » Школа молодого вчителя
17:43
Школа молодого вчителя
       Учитель, його інтелект, манери поведінки, вміння говорити і розуміти інших, зовнішній вигляд – це все створює певний мікроклімат в класі. Сучасні діти досить розвинуті, а отже, і більш вимогливі до вчителя. Вони цінують високий професіоналізм педагога, його рівень знань, об’єктивність оцінювання. Це все розуміє молодий фахівець Варварівського НВК Ірина Сергіївна Чулій. Саме тому вона завжди перебуває в творчому пошуку.

               Ірина Сергіївна запросила бажаючих  на відкритий урок в рамках школи молодого вчителя.  Присутні потрапили на урок – казку з теми» Дієслово». Атмосфера невимушеності, співпраці панувала на занятті. Захопили колег різноманітні вправи, мультимедійні засоби, лексична робота . А ще – сяючі оченята дітей, які з радістю сперечалися і доводили свою думку, працювали у групах і складали поетичні , образні речення. Молоді колеги з Піддубець, Поляні та Улашанівки , які взяли участь в обговоренні уроку, вдячні Ірині Сергіївні за прекрасний мікроклімат, створений на уроці, за сучасні методи навчання, якими поділилася вчителька. І.С.Чулій розвивала творчі здібності школярів, адже сама такою була проблема  , винесена на засідання школи молодого вчителя словесників.

                   А потім з великим задоволенням присутні стали учасниками та глядачами Свята мови. Ведучі Юрій Антонюк, Таня Кравченко захопили в полон виразністю, бентежністю, шанобливим ставленням до мови. Гарно співали Саша Олійник, Яна Кравчук, Дарина Бондарук. Найактивнішими були учні 5 та 6 класів.

                Керівник школи молодого вчителя Галина Іванівна Гарбарук відповіла на проблемні питання колег, радила цікавитися новітніми технологіями, тримати руку на пульсі життя, вірити в свої можливості і пам’ятати, що тільки нелегка праця і постійне вдосконалення допоможе дорости до Майстра.

             Окрема подяка – директору Варварівського НВК Л.Ф.Мартинюк та заступнику О.В.Піскун за гостинність, теплий прийом, прекрасну презентацію навчального закладу.

                    

Методист

Т.Кусок



Переглядів: 819 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
На якому рівні Ви володієте Інформаційно - комунікаційними технологіями?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0