Головна » 2014 » Вересень » 30 » Школа молодого вчителя англійської мови у Дякові
09:03
Школа молодого вчителя англійської мови у Дякові

Знання однієї мови дозволяє увійти в коридор життя,

знання двох мов-відкриває вам усі двері у цьому коридорі.

Франк Сміт

  Знання іноземних мов-це ключ до успіху в сучасному світі. Людина,яка володіє мовами,- різнобічно розвинута особистість,вільніша та більш впевнена у спілкуванні з людьми.Володіння англійською мовою сьогодні-вже не дивовижна навичка,а необхідність.Кожен з нас все частіше стикається з нею у спілкуванні з партнерами по роботі і на відпочинку.Англійська мова використовується при заповненні анкет,складанні резюме,у діловому та приватному листуванні.Це офіційна мова бізнесу і торгівлі,Інтернету і техніки,науки та мистецтв.Нині її вивчають у дитячих садках,школах,вузах….

   26 вересня 2014 року у Дяківському НВК пройшов семінар молодих вчителів іноземної мови «Школа молодого вчителя».Метою його проведення було надати методичну допомогу молодим вчителям англійської мови у підготовці та проведенні уроків. Присутні ознайомилися з планом роботи на поточний навчальний рік та з методами,прийомами,які можна використовувати при підготовці уроку англійської мови. Молоді вчителі з Варварівського, Горицького, Довжківського, Губелецького, Піддубецького, Хоняківського, Киликиївського, Клепачівського навчальних закладів були присутні на відкритому уроці у вчительки іноземної мови Шурхно Наталії Францівни. Урок було проведено у 9 класі у формі групової роботи на тему: «Teenagers.Their problems and activities». Урок було проведено на високому професійному науково-методичному рівні. Учні не тільки розуміли вчителя,а й вільно висловлювали свої думки англійською мовою,вони мали можливість порівняти своє мовлення із мовленням носія мови,тому що на уроці використовувався невеликий відеофільм «Leisure time in Great Britain».В кінці уроку як підведення підсумку роботи Мосійчук Дмитро виступив в ролі кореспондента і взяв інтерв’ю у однокласників про те,якими активностями вони найчастіше займаються у вільний час та які у них є проблеми в житті. Епогеєм зустрічі став виховний захід, проведений на англійській мові.Це була знаменита п”єса «Sleeping Beauty»(Спляча красуня).Вразило не тільки те,що учні вільно,творчо, креативно ввійшли у надані їм ролі,а й те ,що вдало було підібрано костюми відповідних героїв.

   Отже,школа молодого вчителя іноземної мови,яка пройшла у Дяківському НВК,ще раз довела ,що у наш час все більше і більше охочих знати і вивчати іноземні мови. Вивчення англійської мови розкриває перед нами нові можливості,робить багатшим наш духовний світ. Англійська мова покращує якість нашого життя у всіх її сферах.

Методист Тітор О.М.

Переглядів: 682 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Книга є гарним подарунком для Вас?
Всього відповідей: 13
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0