Головна » 2013 » Травень » 15 » «Соняшник» – щорічна Всеукраїнська гра
15:03
«Соняшник» – щорічна Всеукраїнська гра
«Соняшник» – щорічна Всеукраїнська гра з українознавства, української мови та літератури. Гру розроблено для активного залучення учнів до кращих здобутків національної культури в її мовному та літературному просторі, а також для допомоги учням старших класів в опрацюванні методик роботи із тестовими формами контролю.
У 2013 році в «Соняшник» грали учні 1 – 11 класів в 27 школах Славутського району. Учасникам пропонувалися різні за складністю рівні завдань. Окрім завдань зі шкільної програми, були такі, що передбачали наявність лінгвістичної, літературної та культурологічної ерудиції, знань із суміжних дисциплін. Цей проект пробуджує учнів до пошуку, стимулює до пізнання, робить життя більш цікавим, захоплюючим і ще більше викликає жагу до знань.

Найактивнішими учасниками гри стали і отримали відповідні призи учні Киликиївського, Старокривинського, Малоправутинського, Малоскнитського, Горицького, Губелецького, Ганнопільського, Жуківського, Крупецького НВК.
На сайті гри http:/ gra-sonyashnyk.com.ua / в розділі Галерея можна побачити гарні фото учнів-учасників Цвітоського НВО, Крупецького, Лисиченського, Малоправутинського, Дяківського навчально-виховних комплексів, Красноставської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Запрошуємо учнів 1-11 класів до участі у П’ятій Всеукраїнській українознавчій грі «Соняшник» - 2014, що відбудеться 4 березня 2014 року. Будьте активні, креативні, уважні й наполегливі.
Успіхів !!!
Координатор Тітор О.М.

Переглядів: 724 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовують Вас санітарно-гігієнічні умови в школі, де навчається Ваша дитина?
Всього відповідей: 6
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0