Головна » 2014 » Березень » 17 » «Велична слава Кобзаря»
09:36
«Велична слава Кобзаря»
    Мабуть, немає у світі українця, котрий би не чув про славетного українського поета Тараса Шевченка. Адже вся його творчість, яку ми знаємо ще з дитинства, просякнута патріотизмом і любов’ю до Батьківщини. До Кобзаревого слова, до його краси і пророцтва нас прилучають батьки, вихователі, вчителі. 
   Цього року Україна відзначає 200-річчя від дня народження Кобзаря. Як і годиться, пам'ять про нього вшановували цілою низкою заходів.
  Так, і у нашій школі 11 березня було проведено літературно-музичну композицію «Велична слава Кобзаря», яку підготували учні нашої школи. 
    Всі присутні поринули у світ Шевченкових поезій, які читали учні Семенчук Людмила, Смичок Анастасія, Воробйова Юлія, вслухалися у рядки пісні «Садок вишневий коло хати», яку задушевно виконала Нікітчук Катерина (учениця 6 класу). 
   Справжнє театральне дійство показали учні 5 класу Марчук Богдан, Дем’янчук Вадим, Ліщук Оксана, Ковалінська Тетяна, які зіграли малого Тараса і його подружку Оксанку. Глядачі також побачили зрілого поета, роль якого виконав Бойчак Віталій, учень 11 класу.
   Весь захід провели наші незмінні ведучі - учні 10 класу Царук Олена та Парфенець Олег. 
   «В усьому світі знають Тараса Шевченка. Його приклад мужності та нескореності, прагнення творити і вчитися викликають захоплення у кожного, а творчість досліджують уже століття, і щоразу можна відкрити для себе щось нове. Мабуть, недаремно усі говорять про магічну силу Слова»

"Учітеся, брати мої,
Думайте, читайте,
І чужому научайтесь,
Й свого не цурайтесь".

Тарас Шевченко

О. О. Кравчук
Переглядів: 615 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0