Головна » 2013 » Листопад » 25 » Відкрита першість Славутської ДЮСШ «Колос» з волейболу серед дівчат
10:16
Відкрита першість Славутської ДЮСШ «Колос» з волейболу серед дівчат
   Ні для кого не секрет, що волейбол є одним з найпоширеніших, наймасовіших та найдоступніших видів спорту. Саме звідси випливають успіхи збірної команди на міжнародній арені, яка ще два десятиліття назад вважалася однією з кращих на планеті. 
  Нині ситуація кардинально змінилася: у сучасної молоді з’явилися нові життєві орієнтири, а волейбол поступово втрачає свої позиції. Волейбольні майданчики зазвичай перебувають в занепаді, а для національної збірної вважається неабияким досягненням уже саме потрапляння до фінальної частини європейської першості.
   На виконання завдань Президента України Віктора Януковича розвитку спортивної галузі у Славутському районі приділяється значна увага, адже за здоровими, сильними, витривалими наше майбутнє. Переконливим доказом цього є те, що команда району регулярно виборює високі місця в різноманітних обласних змаганнях.
Саме з метою популяризації волейболу, як Олімпійського виду спорту серед дітей та підлітків, пропаганди здорового способу життя, підвищення якості роботи спортивних шкіл по підготовці спортивних резервів та для виявлення кращих спортсменів для участі у змаганнях обласного рівня 24 листопада 2013 р. в м. Славута відділом освіти, молоді та спорту райдержадміністрації спільно з Славутською ДЮСШ «Колос» було організовано та проведено відкриту першість Славутської ДЮСШ «Колос» з волейболу серед дівчат 1998-2000 р. н. Участь у змаганнях прийняло п’ять команд: Нетішинської ДЮСШ, Теофіпольської ДЮСШ, Славутської ДЮСШ, Славутської ДЮСШ «Колос» та Берездівської районної ДЮСШ.
   Змагання проходили по круговій системі. Здолавши усіх суперників упевнену перемогу здобула команда Славутської ДЮСШ «Колос», сформованої на базі відділення з волейболу при Хоняківському НВК (тренер – Г. Дзюмак). Друге місце в запеклій та безкомпромісній боротьбі виборола команда Славутської ДЮСШ. Третє місце посіла команда Нетішинської ДЮСШ.
   Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами відповідного ступеня.
   Відділ планує і надалі розвивати цей вид спорту в регіоні та залучати до занять волейболом іще більшу кількість сільської молоді.

Завідувач сектору молоді,
фізичної культури та спорту відділу освіти,
молоді та спорту                                                                                       І.Бабицький
Переглядів: 680 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
Чи влаштовує Вас якість питної води?
Всього відповідей: 8
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0