Головна » 2014 » Березень » 27 » Відкритий кубок м. Славута з міні-футболу
10:48
Відкритий кубок м. Славута з міні-футболу

   Ні для кого не секрет, що міні-футбол в Україні є одним з найпоширеніших, наймасовіших та найдоступніших видів спорту. В містах, містечках та селах України дітлахів, які завзято ганяють м’яча вулицею, можна зустріти в період із ранньої весни і аж до глибокої осені.

   Тому, безперечно, закономірними є досягнення нашої національної збірної з міні-футболу, яка за свою нетривалу історію неодноразово виборювала нагороди європейських першостей, регулярно є учасником світових форумів.

    З метою популяризації міні-футболу, як виду спорту серед населення району, підвищення якості роботи спортивних шкіл по підготовці спортивних резервів, з метою виявлення кращих спортсменів для участі у змаганнях обласного рівня 26 березня 2014 року в м. Славута в спорткомплексі ЗАТ «Прогрес» було організовано та проведено відкритий кубок міста з міні-футболу серед дівчат 1999 року народження і молодших. Приємно зазначити, що активну участь у відкритому кубку з міні-футболу прийняли і учнівські команди району, а саме: Берездівського, Крупецького та Улашанівського навчально-виховних комплексів.

   Поступившись у вирішальному матчі у важкій та безкомпромісній боротьбі з мінімальним рахунком команді-господарці змагань, команда Берездівського НВК посіла почесне друге місце. 

   На третю сходинку п’єдесталу пошани піднялась команда Улашанівського НВК.

   Команди-переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами відповідного ступеня.

  Окрім цього, за підсумками турніру організатори змагань нагородили статуетками-сувенірами кращих гравців кубку. Тож, у номінації «кращий воротар» нагороду отримала учениця Улашанівського НВК Зінчук Марина, а у номінації «кращий захисник» рівних не було учениці Берездівського НВК Туринській Тетяні.

Завідувач сектору молоді, фізичної культури

та спорту відділу освіти, молоді та спорту І. Бабицький

Переглядів: 734 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Сайт РМК
Календар подій
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ
ХМАРИНКА ТЕГІВ

Для отображения Облака ссылок
необходим
Adobe Flash Player 9
или выше.

Погода

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

волог.:

тиск:

вітер:

Точний час
Календар
Наше опитування
На якому рівні Ви володієте Інформаційно - комунікаційними технологіями?
Всього відповідей: 12
Вхід
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0